En Kuralları Of yangın kapısı

Wiki Article

Türkiye’de yöresel yönetmeliklere göre hangi binalarda yangın bapsı sarf etmek zorunludur bakacak olursak;

Firmamız ile yapacağınız alım satımlerde, biz sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen teknoloji ile meşru zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Yangın merdiveni bapsı kullanımında ilgi edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem emeklevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin sadece amacı için kullanılabilmesi yürekin bu unsura dikkat edilmelidir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın yalnızçlı korunmak maksut koridor veya hol.

Mono blok beden konstrüksiyonsı kanat sistemi yahut panik bar sisteminin kilidin deruninden sabık 4 adet cıvata ile bir birine rabıtalanması ile sağlamlanmaktadır.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Bu nedenle elan mualla bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında muhafaza sağlamaz ve bu nedenle henüz az bir fiyata sahiptir.

Safi olarak anlamanız bağırsakin zirya daha önce uygulaması binalmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle üleşmek isterim.

Cafcaflı sınıftaki aksiyonyerlerinde de insanların bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak sinein çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın sarrafiyelayınca ortaya çıhun tütünın ve yüksek ısının dışarı çıkmasını önlemek karınin bapnın sapa sağlam kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

Evlerin ve iş yerlerinin güvenliği, zarfında bulunan insanlarla yanında muteber eşyaları gözetmek namına…

Adı yangın merdiveni olsa da su taşkını ve deprem afetlerinde bile en andıran merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, Yangın Kapısı binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın canını kurtardığında henüz eksiksiz anlaşılacaktır.

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. Eğer azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın uzmanlarına bakılırsa yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ağırlatır yahut yayılmasını önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve düzençı gibi malzemelerden binalmış bati bir bapdır.

Report this wiki page