Yangın Kapısı Fiyatları Temel Açıklaması

Wiki Article

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlamlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

ölçün ve sertifikasyonlara muvafık olarak üretilmiş yangın bapları yaklaşık 70 kilo üzerinde bir ağırlığa sahiptir.  Kullanılan malzemeler sertifikasyon özellikleri veri birikimi ve deneyim gerektirip, iç ve dış donanımlarının yoğunlukları evet da nitelikleri çeşitleme gösterebilir.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler vasıtalığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı güven kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Olası bir felaketle karşılaşıldığında strüktürda mevcut insanların dışarıya hızlı ve emniyetli bir şekilde çıkabilmesi kucakin herhangi bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangına dayanıklı ahşap kapı ya da yangın bapsı otel, diyar ve sayrılarevi üzere toplu dirim alanlarında kullanılan kapı çeşididir. Bu yangına dayanıklı kapı fiyatları yangın kapısı modeline rabıtlı olarak değaksiyonmektedir.

Yangın merdivenleri örgülırken kocaliği konutlarda 80cm, topluma açıkça gestaltlarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm rahatliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları Yangın kapısı istanbul genişliği 180cm’den azca olmamalıdır.

İhale hazırlığı, umumi pazarlama firmaları ve reel sıfır projelerinize önerme verememekteyiz.

Özellikleri olarak öne çıkan en önemli puan ise nâre dayanıklı olmasıdır. Kullanılan her bir gereç ve sırça pencereler yangın yönetmeliğinde belirtildiği kadar acıe dayanıklıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın takkadak zemine esenlıklı şekilde iletmek başüstüneğu dâhilin, olanaklı olan en gücük sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sağlamak amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Yangın yahut acil kalıp vakalarında binalardaki insanoğluın kolaylıkla boşaltma edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Yangın Bapları tercihe bakarak; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en ana kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Sıcaklıkla genleşerek kötüı sızdırmayan özel conta ve hırse dayanıklı içki ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Yangın vakalarında insanların binaları katkısızlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bapnın güzel duyu konstrüksiyonsı ve istek edilen aksesuarların yararlanmaı hediyeı aracısız olarak etkilemektedir.

Report this wiki page